BE LINKED!

MultiNet Communication, partneri juaj i planifikimit, ndërtimit dhe mirëmbajtjes së rrjetit të telekomunikacionit.

Shërbimet


Blerja

Planifikim dhe projektim

Ndërtim të rrjetit

Tërheqje të kabllove

Teknologjia e ngjitjes / lidhjes

Teknologji të matjes

Instalime të brendshme

Operimi dhe mirëmbajtja

Blerja

Planifikim dhe projektim

Ndërtim të rrjetit

Tërheqje të kabllove

Teknologjia e ngjitjes / lidhjes

Teknologji të matjes

Instalime të brendshme

Operimi dhe mirëmbajtja

Blerja

Planifikim dhe projektim

Ndërtim të rrjetit

Tërheqje të kabllove

Teknologjia e ngjitjes / lidhjes

Teknologji të matjes

Instalime të brendshme

Operimi dhe mirëmbajtja

Rreth nesh


Si kompani e re dhe dinamike, që nga viti 2008 kemi qenë të përkushtuar plotësisht te rrjeti i telekomunikacioneve në Zvicër dhe që nga atëherë në vazhdimësi jemi specializuar në veprimtaritë përkatëse duke e zgjeruar gjithnjë e më shumë gamën e shërbimeve tona.

Lexo më shumë

Kredencialet


Bashkëpunoni me ne!

MultiNet Communication është zgjedhja e parë e zgjidhjeve të integruara në sistemet zvicerane të telekomunikacionit.